Even voorstellen!

Wij zijn Simon Boonman (49) en Jesse Pouwelse (31), sinds respectievelijk 2003 en 2017 zijn wij eigenaar van ’t Smulhoekje. Beiden begonnen in de strandtent, uiteindelijk beland in deze fijne frietzaak. Op een prachtige locatie aan de rand van het Park Molenwater in het centrum van Middelburg werken we 7 dagen per week met verse aardappels van de Frietsnijderij Tollenaar.  De aardappels, getrokken uit Zeeuwse klei, worden dagelijks geleverd, door ons eerst voorgebakken en vervolgens op hogere temperatuur afgebakken tot ze mooi goudbruin en knapperig zijn. Bij ’t Smulhoekje heb je keuze uit een uitgebreid snack menu. Natuurlijk hebben we klassiekers als een mexicano of frikandel speciaal, ook hebben we liefst 19(!) verschillende vegetarische en/of vegan snacks en vind je in ons menu samenwerkingen met lokale bedrijven als de Ambachterie, Slagerij Wisse, Kaasboerderij Schellach, Indisch Restaurant Bandoeng en Frietsnijderij Tollenaar.

 

Naast verse frietjes kun je bij ons terecht voor vers gebakken vis. Voor onze kibbeling gebruiken we Pollak, een vis die zwemt in de noordelijke Stille Oceaan. Deze vis, familie van de kabeljauw, is toegankelijk van smaak en valt niet snel uiteen. De vis snijden we zelf, halen het door een beslag en bakken het in enkele minuten goudbruin.

Geen zin in een vette hap? Je kunt bij ons natuurlijk ook terecht voor een heerlijk bakje koffie, gemaakt van verse bonen, heerlijk softijs of gewoon een gezellig praatje.